Summer camp 2021

Dette kan du bli med på:

King of the Hill sin summercamp går ut på å skape et godt samhold gjennom gaming, fysiske aktiviteter i trygge rammer og selvfølgelig ha det sinnsykt gøy!

Vi har lagt årets summercamp utenfor fellesferien, slik at barn og ungdom mellom 12 og 18 år kan ha en kul sommeropplevelse mens noen foreldre fortsatt er i jobb.

Aktiviteter på årets camp

 • Kanopadling på Buvatnet
 • Topptur i skogen
 • Morsomme teambuildingaktiviteter
 • Morgentrening med profesjonell trener fra Sense trening og Helse
 • Besøk av Nemus fysioterapi og kiropraktikk
 • Få mange nye venner!
 • Lagkonkurranser
 • Spillturneringer
 • VR-gaming
 • Frigaming med en rekke spill

Dette må du ta med deg:

Deltagerene må ta med eget pc-utstyr/gaming-utstyr. (PC eller spillkonsoll, skjerm, mus, tastatur, musematte, kontroller etc.) Dersom en deltager ikke har mulighet til å frakte eller ikke har nødvendig utstyr kan det leies hos oss til vårt sortiment er utleid. Vi deler ut konferansestoler til de som ikke har annen stol. Alle deltakerne er selv ansvarlig for personlig utstyr.

Utenom pc-utstyr så sender vi ut en pakkliste med alt som er lurt å ha med seg.

Datoer

 • Uke 25

  20. – 23. juni

 • Uke 26

  27. – 30. juni

 • Uke 27

  4. – 7. juli

 • Uke 30

  25. – 28. juli

Inkluderer

 • Overnatting

  3 netter overnatting hytterom

 • Måltider

  12 måltider levert av Søstrene Storaas Hotell

 • Aktiviteter

  Alle aktiviteter inkludert

Priser

Fra kr 3.990,- (Deltager)
Fra kr 2.490,- (Foreldre, eksl. mat)

Arrangører og eventpartnere

 

DRO PÅ GAMING-SOMMERLEIR

En kjempeviktig arena hvor ungdommene er trygge

Les om Kevin Olsen Sharma(14) som møtte venner han tidligere kun har møtt gjennom spill, på fjorårets gaming. Artikkel hos VG i 2020.
Les hele saken her! 

Program

King of the Hill er en esport organisasjon lokalisert i Kongsberg. Dette blir 2. året vi arrangerer summercamp, og vi gleder oss til å toppe opplevelsen vi hadde i fjor.

Campen varer fra klokken 12 på søndag til 12 på onsdag der vi skal ligge 3 netter på Søstrene Storaas Hotell. Alle deltagerne tar med seg hvert sitt pc-utstyr (det går an å leie) også har vi et stort LAN i litt andre rammer enn det man kanskje er vandt med. Vi har fokus på fysisk aktivitet og skal gjøre masse spennende også utenfor skjermen. Det blir morgentrening hver dag med personlig trener fra Sense trening og helse også blir det annen aktivitet som kanopadling, skogtur, teambuilding etc. ellers i løpet av dagen.

Men, mellom aktivitetene og på kvelden skal vi gjøre det mange kanskje syntes er det morsomste, gaming! Vi skal ha konkurranser i forskjellige spill, som du kan melde deg opp på underveis. Vi har VR sett som dere har tilgang til og forskjellige konsoller for ekstra sosial gaming.

08:00 – Stå opp

08:15 – Frokost

09:00 – Morgentrening

10:30 – Gaming

12:00 – Lunsj

13:00 – Gaming

14:00 – Aktiviteter

17:00 – Middag

18:00 – Gaming og konkurranser

20:00 – Kveldsmat

23:30 – Alle tilbake på rommene (kan gå før)

24:00 – Stille.

OVERNATTING

Søstrene Storaas er et koselig hotell ca. 20 minutter fra Kongsberg sentrum. Vi vil sove på hytter på området så langt smittevernreglene godtar det. Vi vil sove på 2 forskjellige hytter med minst en campleder på hver hytte. Toaletter og fellesarealer vil bli rengjort hver dag av hotellets ansatte. Dersom noen vil sove på dobbeltrom på hotellet med noen de reiser med så kan dette ordnes med et påslag på 150,- per barn. Dersom man ønsker enkeltrom vil det være et påslag på 450,- per barn. Enkeltrom voksen med frokost på hotellet: 900,- Dobbeltrom voksen med barn på camp, med frokost på hotellet: 550,- per pers

MAT

Alle måltider vil bli servert av laget av Søstrene Storaas Hotell. For deltagere som vil oppgradere middag en eller flere av dagene til en 3-retters middag vil dette være mulig. Dersom du har allergener, informer om dette i bestillingsskjema. Alle måltider vil bli servert og laget av Søstrene Storaas Hotell. For deltagere som vil oppgradere middag en eller flere av dagene til en 3-retters middag vil dette være mulig. Dersom du har allergener, informer om dette i bestillingsskjema.

Måltidsfordelingen vil være slik:

Søndag – 3 måltider
Mandag – 4 måltider
Tirsdag – 4 måltider
Onsdag – 1 måltid

UTSTYRSLISTE

Det viktigste å ta med seg er gamingutstyret man trenger. Enten om det er PC eller spillkonsoll. Man må også huske å ta med seg alt tilbehør som mus, tastatur, skjerm, kontroller, headset etc. Stoler kan også medbringes hvis man ikke vil sitte på konferansestolene vi deler ut. Resten av uttstyr vil vi sende ut en utstyrsliste på mail når camp start nærmer seg.

UTSTYR TIL UTLÅN

Vi har en rekke ting som kan leies ut dersom du ikke har eller ikke har mulighet til å frakte utstyret ditt til summercamp. Men det er førstemann til mølla på utstyr. Vi har komplette pc-pakker (mus, skjerm, tastatur, headset og pc), spillkonsoller, tv’er og gamingstoler til utleie. Hva du vil leie kan du føre på i påmeldingsskjema.

Smittevern og kanselleringsgaranti

På grunn av pågående koronapandemi er virksomheten underlagt en del smitteverntiltak. Krav og anbefalinger fra myndighetene endres jevnlig og det vil i tiden frem mot sommeren bli utarbeidet tiltak og retningslinjer for sommercamp oppholdet som tilfredsstiller myndighetenes siste gjeldende krav.

For campuka vil dette medføre noen endringer i programmet for uka, noen aktiviteter vil utgå eller endres litt og andre aktiviteter vil komme til. Før ankomst vil vi stille noen krav for å sikre at barn som ankommer campen er friske, og det vil være rutiner og tiltak dersom noe skulle skje underveis.

Ellers er vi pliktet til å overholde hotellets smittevernregler på campens tidspunkt.

Avbestilling

 • Dersom man avbestiller inntil 7 dager før campstart vil man bli belastet 50% av beløpet.
 • Dersom man avbestiller 6 eller færre dager før campstart vil man bli belastet hele beløpet.

Sjekk også med reiseforsikringen din om den kan dekke oppholdet ved evt sykdom.

Book plass på Summercamp 2021

Nedenfor ser du billetter for både deltagere og foresatte. Skal du som forelder delta, må også du ha billett, så husk å bestille dette samtidig. Du vil også få mulighetene til å bestille blant annet ekstra måltider.