Summercamp 2022

Dette kan du bli med på:

King of the Hill sin summercamp går ut på å skape et godt samhold gjennom gaming, fysiske aktiviteter i trygge rammer og selvfølgelig ha det sinnsykt gøy!

Vi har lagt årets summercamp utenfor fellesferien, slik at barn og ungdom mellom 12 og 18 år kan ha en kul sommeropplevelse mens noen foreldre fortsatt er i jobb.

Aktiviteter

 • Kanopadling på Buvatnet
 • Topptur i skogen
 • Morsomme teambuildingaktiviteter
 • Morgentrening med profesjonell trenere fra blant annet Sense trening og Helse
 • Få mange nye venner!
 • Lagkonkurranser
 • Spillturneringer
 • VR-gaming
 • Frigaming med en rekke spill

Dette må du ta med deg:

Deltagerene må ta med eget pc-utstyr/gaming-utstyr. (PC eller spillkonsoll, skjerm, mus, tastatur, musematte, kontroller etc.) Dersom en deltager ikke har mulighet til å frakte eller ikke har nødvendig utstyr kan det leies hos oss til vårt sortiment er utleid. Vi deler ut konferansestoler til de som ikke har annen stol. Alle deltakerne er selv ansvarlig for personlig utstyr.

Utenom pc-utstyr så sender vi ut en pakkliste med alt som er lurt å ha med seg.

Datoer

 • Uke 25

  Søndag 19.Juni til Onsdag 22.Juni

 • Uke 26

  Søndag 26.Juni til Onsdag 29.Juni

 • Uke 27

  Søndag 3.Juli til Onsdag 6.Juli

Inkluderer

 • Overnatting

  3 netter overnatting hytterom

 • Måltider

  12 måltider levert av Søstrene Storaas Hotell

 • Aktiviteter

  Alle aktiviteter inkludert

SALGET STARTER FOR ALLE 8.APRIL KL 12:00

4.390,-

Arrangører og eventpartnere

 

DRO PÅ GAMING-SOMMERLEIR

En kjempeviktig arena hvor ungdommene er trygge

Les om Kevin Olsen Sharma(14) som møtte venner han tidligere kun har møtt gjennom spill, på fjorårets gaming. Artikkel hos VG i 2020.
Les hele saken her! 

Program

King of the Hill er en esport organisasjon lokalisert i Kongsberg. Dette blir 3. året vi arrangerer summercamp, og vi gleder oss til å toppe opplevelsen vi hadde i fjor.

Campen varer fra klokken 12 på søndag til 12 på onsdag der vi skal ligge 3 netter på Søstrene Storaas Hotell, der vi deler en felles Storhytte. Alle deltagerne tar med seg hvert sitt pc-utstyr (det går an å leie) også har vi et stort LAN i litt andre rammer enn det man kanskje er vandt med. Vi har fokus på fysisk aktivitet og skal gjøre masse spennende også utenfor skjermen. Det blir morgentrening hver dag med forskjellige trenere, også blir det annen aktivitet som kanopadling, skogtur, teambuilding etc. ellers i løpet av dagen.

Men, mellom aktivitetene og på kvelden skal vi gjøre det mange kanskje syntes er det morsomste, gaming! Vi skal ha konkurranser i forskjellige spill, som du kan melde deg opp på underveis. Vi har VR sett som dere har tilgang til og forskjellige konsoller for ekstra sosial gaming.

08:00 – Stå opp

08:15 – Frokost

09:00 – Morgentrening

10:30 – Gaming

12:00 – Lunsj

13:00 – Gaming

14:00 – Aktiviteter

17:00 – Middag

18:00 – Gaming og konkurranser

20:00 – Kveldsmat

23:30 – Alle tilbake på rommene (kan gå før)

24:00 – Stille.

OVERNATTING

Søstrene Storaas er et koselig hotell ca. 20 minutter fra Kongsberg sentrum. Vi vil sove på hytter på området. Vi vil sove på 2 forskjellige hytter med minst en campleder på hver hytte. Toaletter og fellesarealer vil bli rengjort hver dag av hotellets ansatte. Dersom noen vil sove på dobbeltrom på hotellet med noen de reiser med så kan dette ordnes med et påslag på 150,- per barn. Dersom man ønsker enkeltrom vil det være et påslag på 450,- per barn.

Alle måltider vil bli servert av laget av Søstrene Storaas Hotell. Det er enkel, næringsrik og god mat. Dersom man vet at man vil eller trenger litt påfyll mellom måltider kan det være smart å ta med seg det evt.

Måltidsfordelingen vil være slik:

Søndag – 3 måltider
Mandag – 4 måltider
Tirsdag – 4 måltider
Onsdag – 1 måltid

UTSTYRSLISTE

Det viktigste å ta med seg er gamingutstyret man trenger. Enten om det er PC eller spillkonsoll. Man må også huske å ta med seg alt tilbehør som mus, tastatur, skjerm, kontroller, headset etc. Stoler kan også medbringes hvis man ikke vil sitte på konferansestolene vi deler ut. Resten av uttstyr vil vi sende ut en utstyrsliste på mail når camp start nærmer seg.

UTSTYR TIL UTLÅN

Vi har en rekke ting som kan leies ut dersom du ikke har eller ikke har mulighet til å frakte utstyret ditt til summercamp. Men det er førstemann til mølla på utstyr. Vi har komplette pc-pakker (mus, skjerm, tastatur, headset og pc), spillkonsoller, tv’er og gamingstoler til utleie. Hva du vil leie kan du føre på i påmeldingsskjema.

Smittevern og kanselleringsgaranti

Vi har heldigvis gått fra pålagte smittevernstiltak til anbefalinger, regjeringens anbefalinger finner dere her..

Avbestilling

 • Dersom man avbestiller inntil 7 dager før campstart vil man bli belastet 50% av beløpet.
 • Dersom man avbestiller 6 eller færre dager før campstart vil man bli belastet hele beløpet.

Sjekk også med reiseforsikringen din om den kan dekke oppholdet ved evt sykdom.