Covid-19 – Informasjon til våre kunder og medlemmer.

King of the Hill esportsenter holder stengt inntil videre informasjon blir gitt, på grunnlag av at vi ser på senteret både som et kulturelt tilbud, og idrettstilbud. Og i begge disse sjangerne er det nå lagt ned forbud om å holde åpent. Dette er ekstremt synd, da vi har veldig liten mulighet til å holde selskapet i gang uten inntekt over lang tid. Da det er mange kostnader som løper hver måned fremover selv om vi ikke er i lokalet.

Vi er ikke alene om å være i denne situasjonen, mange andre nyoppstartede men også etablerte selskaper sliter nå for hjulene til å gå rundt.

Det er satt opp utsending av faktura for April måned for våre medlemmer i løpet av noen dager. Vi har valgt å ikke stoppe utsending på dette, da vi er helt nødt til å få inn noe inntekt for å dekke våre kostnader. Våre medlemmer dekker inn ca 30% av de kostnadene vi har. Så vi som eiere må selv ta resterende kostnad for å se hvor lenge vi kan holde det slik med mindre vi genererer mer inn. Vi håper på forståelsen på dette, og vil sørge for at våre medlemmer får igjen den tiden som blir betalt så snart det er mulig.

De som har booket inn bursdagsselskaper, skal så klart få lov til å ombooke disse til første mulighet.

For at vi skal kunne holde oss flytende i denne perioden, lufter vi muligheten til å leie vårt datautstyr!

Hvis noen er interessert i å leie datautstyr for å få dagene til å gå litt lettere så kan de ta kontakt med oss.

Man kan leie pakker som inkluderer følgende:

  1. Gaming maskin med RTX2080 Super skjermkort inkl mus, tastatur og 27tommers 144hz gamingskjerm og gamingstol. (4 stk tilgjengelig)
    • 100,- pr dag
  2. Gaming maskin med RTX2060 Super eller Radon RX 5700 skjermkort inkl mus, tastatur og 27tommers 144hz gamingskjerm og gamingstol. (6 stk tilgjengelig)
    • 100,- pr dag
  3. VR Pakke med maskin RTX 2060 Super eller Radon RX 5700 skjermkort. Inkl mus, tastatur og en 24tommer skjerm. (2 stk tilgjengelig)
    • 500,- pr dag

(Se mer informasjon under bildet)

Er man i karantene setter vi utstyr inn i døren, og gir dere en manual for oppsett av VR. Kan også være behjelpelig på TeamViwer for oppsett av systemet for 200,- Men vi kommer ikke inn for å sette opp utstyret av naturlige årsaker. Alt utstyr blir desinfisert mellom hver leietaker, kan hentes hos oss men også bli levert og hentet for 100,- Er det over 4km å kjøre vil vi ta et kjøretillegg på 100,- ekstra.

Vi forbeholder oss retten til å hente utstyret når vi måtte trenge det tilbake igjen. Dette tilfelle vi trenger utstyret selv eller kan få åpnet senteret tidligere enn antatt.

Vi håper dere vil hjelpe oss med å leie utstyret, det gjør at vi mest sannsynlig vil ha senteret åpent igjen når dette roer seg. Samtidig som dere kan ha litt gøy i disse karantene dagene.

Uansett, ta vare på dere selv og andre 🙂

Hilsen Fredrik og Andreas