De spreke gamerne hos King of the Hill

Vi tar av oss hatten for alle de spreke gamerne vi har hatt innom hos oss i det siste!

I høstferien hadde vi besøk av opptil 16 stykker pr dag som var med på vårt Høstferie-gaming opplegg.

Dagen startet kl 09:00 med gaming og moro før vi ca 11:30 dro til Sense Trening & Helse for en fellestime med trening. For så å gå tilbake og spille litt mer etterpå.

Første konseptet vi lagde med gaming og aktivteter var i sommer. Der vi arrangerte Summercamp. Det var en kjempesukess, og vi ble kjent med mange barn og unge som synes det var gøy å trene med andre gamere. Under disse Koronatider har det ikke vært enkelt å arrangere eventer, verken i form av LAN eller andre gaming/esport aktiviteter. Så derfor er vi ekstra glad for at vi får til litt små-events her og der.

Vi må jo egentlig bare si at gamerne på Kongsberg er veldig spreke! Det var deltakelse av veldig mange positive ungdom og barn. Selv om mange ikke var vant til dette, var det en enorm innsats!

Nå starter vi med dette på fast basis! Vi har fått et fantastisk samarbeid med Sense, og på grunn av dette får alle våre medlemmer mulighet til å være med på felles treningsøkter hver uke fremover fra og med torsdag 15.Okt. Vi gleder oss enormt mye til å få startet med dette og det håper vi dere også gjør! Har du ikke meldt deg inn som medlem kan du gjøre det ved å følge linken under.

Er ikke du / ditt barn medlem? Meld inn her