God jul og godt nyttår fra KotH

Vi legger bak oss et forrykende år med blant annet to suksessfulle LAN og ser frem til nytt år med nylansering allerede i januar, hvor vi åpner Kongsbergs første esportsenter.

Vi startet tidlig i år med planleggingen av vår esportsatsning i Kongsberg. I April gjennomførte vi vårt første test-LAN og fikk utelukkende gode tilbakemeldinger. Det gjorde at vi ble motivert til å holde nok et LAN i år. Samtidig som vi planla neste LAN opprettet vi vårt AS, for å vise at vi virkelig mener alvor med å satse på esport i Kongsberg. Vi har også snakket med flere aktører innen næringslivet og kommunen ang vår satsning og møtes med stor postivitet. LANet den 16.Nov ble holdt i samarbeid med TechnipFMC i deres lokaler. Det også viste seg å være en suksess. I ettertid har vi fått mye gode tilbakemeldinger, og gode konstruktive tilbakemelding på hva vi kan gjøre enda bedre til neste gang. Utelukkende alle som svarte på spørreundersøkelsen, både deltakere og foresatte svarte JA på at de ønsket å dra på / sende barnet på nytt LAN event i regi av KotH. Og vi fikk en score på 9,2 utav 10 på hvor bra de synes eventet var. Dette tar vi med oss videre inn i 2020, og gleder oss til fortsettelsen. Vi kan bekrefte at det blir enda flere LAN fremover også. 

 

OPPSTART AV ESPORTSENTER JANUAR 2020

Helt siden før sommeren, har vi planlagt oppstart av vårt esportsenter i 2020. 

Og vi er veldig glad for å kunne annonsere, offentlig at vi starter opp 20.januar 2020. Ref pressemelding fra 20.desember.

Planen hele tiden var å skaffe eksterne investorer og/eller støtte fra kommunen for å komme i gang i en stor skala. Men det er forståelig at ting tar tid i store systemer, og derfor har vi tatt investeringen fra egen lomme, og starter heller opp i litt mindre skala. Vi starter derfor opp med 10 komplette maskiner, 3 TVer med konsoller og 2 VR stasjoner. Vi har startet med en venteliste på medlemmer som ønsker å bli med fra starten. Og vil ikke bety at det er stopp når det er fullt. Men ettersom det blir flere interesserte på ventelisten blir det kjøpt inn mer utstyr fortløpende.

 

Vi er også stolt av å kunne ha så sentrale lokaler som vi starter i.

Esportsenteret kommer til å ha lokasjon i Storgata 12, 3611 Kongsberg.

 

De som allerede har satt seg opp på medlemskap, skal få tidlig adgang til senteret for å være med å finjustere utstyret slik at ting blir veldig bra til oppstart.

 

Vi kommer til å ha GRATIS premiere åpning følgende tider:

Mandag 20.01.2019 fra kl 16:00 – 20:00

Tirsdag 21.01.2019 fra kl 16:00 – 20:00

Onsdag 22.01.2019 fra kl 16:00 – 20:00. 

NB: Vi forventer at det blir ganske fullt til tider, og man må booke seg opp for spilling, men vi begrenser til 1 time pr person i perioder med stor pågang. TVer med konsoller kan man sitte flere og spille på sammen. Og man kan være i lokalet så lenge man ikke er til bry for de som spiller.

I løpet av åpningsuken blir det tatt en del bilder og filmet for videre markedsføring av senteret. Vi opplyser derfor om at de som er med på åpningen kan bli tatt bilder og film av.

2020 blir et nytt og spennede år for KotH og esport i Kongsberg. Vi ser frem til å samarbeide med kommunen og det lokale næringslivet. Da vi mener Teknologibyen Kongsberg og Esport går hånd i hånd. Ønsker du et møte med oss for nærmere gjennomgang? Kontakt oss på hello@kingofthehill.gg