Hjelp oss å hjelpe barn og unge i Kongsberg!

Liker du gaming? Lyst til å hjelpe barn og ungdom? Nå åpner e-sportsenteret opp dørene for frivilligheten og tilbyr frivillige verv på både senteret og under esportarrangementer som LAN og summercamp.

Ønsker å aktivisere flere barn og unge

Målet er at vi sammen med frivillige kan bidra til at enda flere barn og ungdom kommer seg i aktivitet, både hos oss på esportsenteret, men også i annen idrett, sier Andreas Storaas-Barsnes fra King of the Hill. Vi ønsker alle voksne frivillige velkommen. Det kan være pensjonister, foreldre eller andre personer over 18 år. Oppgavene består i å være tilstede for medlemmene på senteret, det er barn og ungdom i alderen 10-17 år fra Kongsberg og omegn.

Gaming kan være springbrettet ut i andre aktiviteter

Flere av ungdommene som er en del av senteret i dag, bruker gaming som eneste aktivitet, og vi ser at det å være en del av fellesskapet gjør at flere også ønsker å komme i gang med andre aktiviteter. Et eksempel på hvilke forskjell vi gjør her på esportsenteret, er en mor som måtte si opp medlemskapet for sønnen, fordi han pga. King of the hill hadde fått selvtilliten nok til å starte på 3 andre aktiviteter, blant annet basket. Det er en skikkelig gladsak, forteller Andreas.

Dette kan du bidra med?

Vi trenger deg som ønsker å være en del av senteret på ettermiddager i tidsrommet 15-21. Det kan være enkelte dager, enkelte timer, eller flere dager. Jo flere frivillige vi blir, jo bedre er det for medlemmene. Du kan også bidra ved å stille teknisk eller praktisk hjelp rundt oppsett av LAN og være med på Summercamp der vi trenger frivillige til å aktivisere barna under disse dagene.

Hva får jeg igjen?

Det viktigste frivillige av King of The Hill bidrar til er en sunn balanse for barn og unge som er en del av senteret. Alle våre frivillige får også hettegenser fra King of the Hill og rimeligere tilgang på senteret og aktiviteter for egne barn og barnebarn.

Hvorfor nå?

Når pandemien traff Norge i 2020 ble mye endret, også for esportsenteret. De siste 2 årene har mye tid gått til å utvikle senteret og tilbudet. Nå ser vi lyst på fremtiden og har nylig fullført et spennende program med Impact StartUp. Fremover satser vi på aktiviteter og tilbud til barn og ungdom både på senteret men også utenfor. Det bookes mye arrangementer, i stor grad bursdager, samlinger og eventer, og senteret ligger an til å bli et samlingspunkt for flere hundre barn og ungdom i årene fremover. Derfor trenger vi frivillige som kan bidra til å skape de trygge omgivelsene. Bli en del av fellesskapet i dag. Du kan melde interesse via skjemaet.

Frivillig verv

  • Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg for å avtale forskjellige løsninger for frivillig verv
  • Hvilke områder passer deg?
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.