King of the Hill medlemskap

Bli medlem i dag – kun 450,- pr. mnd! Som medlem hos King of the Hill får du ubegrenset tilgang til e-sportsenteret innenfor senteret åpningstider, med topp moderne utstyr, et sosialt samlingspunkt og reduserte priser på aktiviteter på og utenfor senteret.

Medlemskap

King of the hill+

Inkluderer

Tilgang til senteret med alle våre konsoller, VR og gamingstasjoner, reduserte priser på arrangementer i og utenfor senteret, samt fast trening hos Sense Trening og Helse hver uke.

kr. 450,- pr. mnd

Andre tjenester hos KotH

Drop-in og VR bestilles direkte på senteret, alt du trenger er å møte opp i åpningstiden. Bursdag og event, bestilles her!

VR-gaming

Inkluderer

Vi har topp moderne VR sett fra HTC Vive, og dobbelt sett slik at dere kan spille flere sammen.

Inkludert i medlemskap!

(Ikkemedlem kr 249,- pr time)

Bursdag og event

Inkluderer

Leie av lokaler, alle stasjoner og VR-sett i 2 timer. Ferdig produserte invitasjoner er inkludert og du har muligheten for å kjøpe mat og drikke.

fra kr. 225,- pr. person

(Belastes for minimum 10 personer)

Drop-in

Inkluderer

Kom når du vil og få tilgang til alle fasiliteter på senteret. Fri tilgang til gamingstasjoner, og muligheten til å kjøpe tilgang til VR-sett.

kr. 89,- pr. time

Bli en King of the Hill+ i dag, meld deg inn her.

  • Den som skal meldes inn
  • Foresatte
  • Vi bekrefter medlemsregistreringen i løpet av 48 timer. Hvis du melder deg inn samme dag som du skal ta i bruk senteret, vennligst gi beskjed til personalet, slik at du kan betale med Vipps/VISA i skranken ved inngangen.
  • Per mnd
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.