Møt våre KotH medlemmer! Sir Lime

Noen spørsmål og svar fra Sir.Lime aka Emil.

Follow @SirLimeII på Twitch
Hvorfor er du medlem på King of the Hill?
Jeg er medlem hos king of the hill fordi jeg vil komme på esportsenteret og spille med folk der.
Hva er favorittspillene dine?
Mine favorittspill er Fortnite og Valorant. Jeg liker Valorant fordi jeg har spilt CS før og Valorant er som CS, men den har mer å gjøre enn CS siden man også har evner som i Overwatch.
Hva liker du å gjøre utenom gaming?
Jeg liker kampsport! Akkurat nå gjør jeg ikke noe kampsport, men jeg har gjort Taekwondo og brasiliansk Jiu Jitsu, og jeg skal begynne med brasiliansk Jiu Jitsu igjen.
Hva er drømmen din rundt gaming?
Drømmen min rundt gaming er å bli Pro og streame for folk på twitch. For å bli pro må jeg finne ut hva jeg må øve på og forbedre det. Jeg har allerede begynt og streame på twitch, kanalen min er SirLimeII.
Kan du huske en spesielt gøy hendelse som har skjedd i KotH sammenheng?
Sommerleiren var gøy! Jeg husker når jeg spilte Valorant med mange av de som var der og vi hadde en liten turnering.
Hva er det beste med å være medlem på King of the Hill?
Det beste med å være medlem på King of the Hill er å møte nye folk som er interessert i samme spillene som meg. Og jeg har blitt kjent med mange andre som jeg også har kontakt med utenfor esportsenteret!