Nå er e-sportsenteret endelig åpent igjen

Dette har vi ventet lenge på, igjen, å endelig kunne ta imot alle våre trofaste medlemmer og alle nye gamere. Onsdag til uka åpner vi opp dørene igjen og vil ha åpent onsdag og torsdager fremover.

Åpent for medlemmer

Det er fremdeles noen begrensninger i retningslinjer, og vi har derfor besluttet at vi i første omgang åpner opp for medlemmer og begrenser antall dager til onsdag og torsdag. Som medlem hos King of the Hill, vil du også kunne bli med på treningsøkter på Sense, som senteret starter opp med på torsdager.


Fredrik Grøslie, leder for King of the Hill utenfor senteret.

Feire bursdagen din på King of the Hill, få bursdagsgave;)

Visste du at alle som feirer bursdagen sin på King of the Hill får bursdagsgave av oss. Bursdagstilbudet er et populært alternativt til tradisjonell bursdagsfeiring. På senteret kan du ta i bruk 10 topp moderne gamingstasjoner, VR-sett fra HTC Vive, 4 konsollsoner med PlayStation, Xbox, Nintendo og egen butikk med salg av drikke og eget merch.


Håper å kunne gjennomføre Sommercamp også i 2022

Sommercamp ble først lansert i 2020, og ble fort en suksess. I 2021 åpnet vi opp for enda flere deltagere, og tilbøy en ekstra dag, det gav fulle hus også i 2021.

Dette var et rått arrangement, med masse aktiviteter, mye gaming og samhold. Responsen i fjor var over all forventning, og i år gikk det enda bedre. I løpet av de første 3 ukene hvor billettene var ute, ble arrangementet så og si solgt ut, sier Fredrik.

Det jobbes nå for å kunne arrangere Sommercamp 2022. Så fort vi vet noe mer om detaljene vil vi komme ut med informasjon og booking.

Meld deg inn og bli en King of the Hill+ du og!

Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt for å bekrefte innmeldingen og guide deg inn på senteret;)

  • Den som skal meldes inn
  • Foresatte
  • Vi bekrefter medlemsregistreringen i løpet av 48 timer. Hvis du melder deg inn samme dag som du skal ta i bruk senteret, vennligst gi beskjed til personalet, slik at du kan betale med Vipps/VISA i skranken ved inngangen.
  • Per mnd
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.