Dette har vi ventet lenge på, å endelig kunne ta imot alle våre trofaste medlemmer og alle nye gamere. I dag åpnet vi igjen dørene til senteret, med nyoppussede lokaler, oppgradert webside og enda bedre medlemskapsmodell.

Helt siden statsministeren sto på TV og stengte ned landet i 2020, har også e-sportsenteret være av og på for medlemmene våre. Det har vært en turbulent tid, men nå ser vi bare fremover, sier daglig leder Fredrik Grøslie.

Nytt medlemskap med enda bedre tilbud på e-sportsenteret

Mens pandemien har herjet, og senteret har holdt stengt, har vi jobbet knallhardt for å ønske velkommen til et modernisert senter og et oppgradert medlemstilbud.

Det nye medlemskapet er en enklere variant enn tidligere, og heter King of the Hill+. Medlemmer får nå tilgang til senteret i hele åpningstiden alle dager det er åpent, ikke i begrensede perioder som før. Vi har også sørget for at det er rabatter på bestillingsvarer og tjenester, for alle medlemmer.

Sjekk ut medlemskapet her, og meld deg inn hvis du ikke alt er medlem.

Fredrik har brukt deler av nedstegningen på å pusse opp lokalene. De «nye» lokalene må bare oppleves.

Summer-camp 2021 – snart utsolgt!

Vi har også gleden av å invitere til Summer-camp 2021. Arrangementet ble først lansert i 2020, og ble fort en suksess. I 2021 har vi åpnet opp for enda flere deltagere, og tilbyr nå en ekstra dag.

Dette blir garantert et rått arrangement, med masse aktiviteter, mye gaming og samhold. Responsen i fjor var over all forventning, og i år går det enda bedre. I løpet av de første 3 ukene hvor billettene har vært ute, er arrangementet så og si solgt ut. I skrivende stund har vi kun 6 billetter igjen, så her er det førstemann til mølla, sier Fredrik.

Fredrik kan også røpe at de jobber med et program for Summer-camp 18+. Programmet her blir noe av det samme, men da er det også muligheter for enda flere å bli med på årets kuleste gaming-camp;)

Se mer og meld deg på årets Summer-camp her!

Meld deg inn og bli en King of the Hill+ du og!

Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt for å bekrefte innmeldingen og guide deg inn på senteret;)

  • Den som skal meldes inn
  • Foresatte
  • Vi bekrefter medlemsregistreringen i løpet av 48 timer. Hvis du melder deg inn samme dag som du skal ta i bruk senteret, vennligst gi beskjed til personalet, slik at du kan betale med Vipps/VISA i skranken ved inngangen.
  • Price:
    Per mnd
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.