King of the Hill Støttespiller

Bli med oss i arbeidet videre med å skape en trygg arena for ungdom i Kongsberg.

Hva vil det si, å være

En Støttespiller

Ditt bidrag, gjør så vi kan bidra enda mer

Det at du blir en støttespiller, betyr at du viser din støtte til vårt arbeid med ungdom og psykisk helse. Du kan bli en støttespiller ved å gi et engangsbeløp, eller inngå en avtale om fast støtte. Størrelsen på støtten velger du selv, vi har fått støtte fra både private og næringsdrivende, fra 50,- opptil flere tusen per måned, alle beløp tas i mot med stor takknemlighet.

Se hva ditt bidrag betyr

Som støttespiller, er du med å finansiere blant annet utstyr til alle våre medlemmer. Samtidig vil flere støttespillere bidra til at vi kan redusere medlemsprisene og tilby flere plasser på senteret.

Gamingstasjon

Inkluderer

En gamingstasjon består av pult, stol, pc, skjerm, headsett, mus, tastatur og musematte. Vi leaser det meste av utstyret, slik at vi redusere investeringskostnadene og har mulighet til å oppgradere når nytt utstyr kommer på markedet.

VR-sett

Inkluderer

VR-sett består av myke, komfortable VR-briller med tilpasset optikk som gir sylskarp grafikk og et bredt synsfelt. I tillegg består det av et par sporede kontrollere som gir deg intuitiv håndkontroll i VR, og to rift-sensorer som sporer konstellasjoner av infrarøde lysdioder for å oversette bevegelsene dine til VR enten du sitter eller står.

Ekstra aktiviteter

Inkluderer

E-sport er mer enn bare gaming. Hos oss er det viktig at vi gjør flere aktiviteter, for å skape et fellesskap og et mangfold av opplevelser. Noen av aktivitetene inkluderer blant annet trening og behandling fra våre samarbeidspartnere, samtidig som vi arrangerer egne events i løpet av året.

Stolt gamer-mamma

Linda Helgaseth

En kjempeviktig arena hvor ungdommene er trygge

For meg handler det om å støtte opp gode tiltak for barn og ungdom, og det gjør King of the Hill. I tillegg til at senteret er et trygt sted for de å møte andre for å sosialiseres, har dere også et flott fokus på at medlemmene skal være aktive og gjøre mye i tillegg til gaming. Vår sønn er på senteret stort sett en gang i uken, og stortrives med det.
Gaming kan for mange foreldre være litt skummelt og vanskelig å forstå, men med e-sportsenteret vet jeg at ungdommen vår er godt ivaretatt, og vi ser at han har blomstret etter han begynte å gå der. Dette fortsetter vi å støtte fullt ut!

En stolt støttespiller

TechnipFMC

Vi har et samfunnsansvar, og dette er et viktig initiativ.

Vi er heldige som har dette miljøet i byen. Her har vi muligheten til å bidra til noe helt nytt som kan bli veldig stort og sette Teknologibyen Kongsberg på e-sport-kartet. Mange ungdom kan gjennom en formalisert e-sport-satsing få med seg en ballast som gjør de til de beste medarbeiderne for teknologibedriftene i Kongsberg. Her har Kongsberg en unik mulighet», forteller Lars Ole Bjørnsrud, kommunikasjonsdirektør i TechnipFMC.

Gry Christensen, aktivitør/arbeidsleder

Lågen Arbeidstjenester

Vi i Lågen arbeidstjenester har benyttet oss av e-sportssenteret og kunnskapen fra King Of The Hill. Vi har absolutt hatt stor glede av tilbudet!

Gjengen som har benyttet seg av tilbudet har fått økt kunnskap om e-sport, har blitt flinkere til bruk av digitale plattformer og det har bidratt til økte kognitive ferdigheter. Vi har blitt mottatt på en fin måte av ansatte ved senteret og fått veiledning og hjelp når vi trenger det!

Vi kan anbefaler senteret for liknende grupper og ser frem til videre samarbeid med King Of The Hill.

Therese Vis, Integreringsseksjonen i

Kongsberg kommune

Vi i Integreringsseksjonen i Kongsberg kommune har hatt et godt samarbeid med King of the hill det siden 2020. De har vært imøtekommende på våre ønsker og behov, samtidig som de er gode på integrering og inkludering. De har hatt gode rutiner for smittevern, og til tross for noen nedstengte perioder har ungene fått valuta for pengene. Vi gleder oss til det videre samarbeidet.

Bli enige om en

Tilpasset støtte

Det finnes flere løsninger for støttespillere av KotH. Månedlig betaling, rabatt på kjøp eller leie av utstyr. Send oss litt informasjon så tar vi kontakt med deg for å tilpasse en løsning for deg.

Støttemedlemsskap

  • Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg for å avtale forskjellige løsninger for støttemedlemsskap
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vipps oss et

Engangsbeløp