Etter en suksessdebut av konseptet i 2020, inviterer King of the Hill til Summer Camp 2021 med enda flere aktiviteter, deltagere og samarbeidspartnere.

King of the Hill sin summer camp går ut på å skape et godt samhold gjennom gaming, fysiske aktiviteter og mye hygge, i trygge rammer.

Alle 3 ukene er utsolgt!

I løpet av få uker, ble årets summer-camp revet bort. Alle 3 uken er nå helt fullbooket, men snart legger vi ut billetter for deg over 18.

Hvis du ønsker å få nyhetene tidlig neste gang vi lanserer camp eller andre arrangementer, anbefaler vi deg å melde deg på vårt nyhetsbrev her!

Senteret har åpnet dørene igjen, og ønsker nye og tidligere medlemmer velkommen!

NYTT MEDLEMSKAP MED ENDA BEDRE TILBUD PÅ E-SPORTSENTERET

Mens pandemien har herjet, og senteret har holdt stengt, har vi jobbet knallhardt for å ønske velkommen til et modernisert senter og et oppgradert medlemstilbud.

Det nye medlemskapet er en enklere variant enn tidligere, og heter King of the Hill+. Medlemmer får nå tilgang til senteret i hele åpningstiden alle dager det er åpent, ikke i begrensede perioder som før. Vi har også sørget for at det er rabatter på bestillingsvarer og tjenester, for alle medlemmer.

Sjekk ut medlemskapet her, og meld deg inn hvis du ikke alt er medlem.